مالک به قصد نوسازی ملکش تصمیم به تخلیه مغازه را دارد میتواند مغازه را از دستم خارج نماید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۸ #26909173

بنده سرقفلی مغازه ای را ۳ سال پیش خریده ام که صلح نامه به امضا نرسیده و برای الزام به سند شکایت کرده ام. همین حال مالک به قصد نوسازی ملکش تصمیم به تخلیه مغازه را دارد میتواند مغازه را از دستم خارج نماید.بنده تمام ۳۰ سال زندگی ام میباشد.

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تا شما قصد واگذاری نداشته باشید، نمی‌تواند مجبورتان نماید.

سلامدر صورت توافق با شما و اخذ رضایت امکان پذیر میباشد.

با سلام
اگر قرارداد مشمول قانون ۱۳۵۶ باشد، نوسازی ملک توسط موجر از استثنائات می باشد لیکن به حکم قانون ۵۶، تخلیه مستلزم پرداخت حق کسب و حتی حق سرقفلی شما می باشد. مبرهن است که بین حق کسبو حق سرقفلی تفاوت موضوعی و حکمی وجود دارد.

با سلام
رضایت شما برای انجام عملیات نو سازی الزامی میباشد

با سلام
اولا برای این امر بایستی رضایت شما را نیز جلب نماید و نیز در صورت عدم مدارک کافی برای اثبات مالکیت سرقفلی برای شما ، بهتر است جهت سرقفلی شما تعهدی از طریق دفاتر اسناد رسمی مبنی بر تحویل آن بعد از اتمام کارهای ساخت و ساز اقدام نماید

با سلام
باید رضایت شما را فراهم آورد
تا شما قصد واگذاری نداشته باشید، نمی تواند مجبورتان نماید