میشود قاضی اجرای احکام زندان نفرسته و وثیقه بگیرد شاکی رضایت نمیدهد؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۲۶۶ #26898116

سلام برای من از اجرای احکام ابلاغیه امده ظرف ۱۰روز به اجرای احکام مراجعه کنم من به ۴۵ میلیون رد مال و ۴۵ م جزایی نقدی و شش ماه حبس محکوم شدم با این اوضاع کرونا در کشور ایا میشود قاضی اجرای احکام زندان نفرست و ویثیقه بگیرید شاکی رضایت نمیدهد با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام . بهتر است حضوری مراجعه و پیگیری نمایید

با سلام- خیر
در خصوص مدت ۶ ماه حبس شما در صورت عدم سابقه یا عدم استفاده از آزادی مشروط، بعد از دوماه می توانید درخواست آزاد مشروط داده و از این نظر آزاد شوید اما چون رد مال دارید از این نظر در زندان می مانید. شما باید درخواست تقسیط رد مال را به قاضی اجرای احکام بدهید تا موضوع حل شود.

قاضی اجرای حکم ملزم به اجرای حکم است ولی می تواند به محکومان مرخصی دهد

اعمال مجازات جایگزین حبس و تبدیل و تعلیق و... راهای متفاوتی برای خواسته شماست، برای مشاوره دقیق تر، اطلاعات کاملتری از شما مورد نیاز هست

سلام مجازات اجرا خواهد شد، لیکن می توانید با قاضی اجرای احکام خود صحبت کنید

با سلام
حضوری مراجعه و از قاضی اجرا پیگیری کنید

با سلام و احترام
به صورت حضوری مراجعه و پیگیری نمایید