صدور رای منع تعقیب چه معنایی دارد؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۳۴ #26722125

با سلام خسته نباشید بنده توسط یکی از آشناهامون در باغشون مورد ضرب و شتم قرار گرفتم و زنگ زدم برادرم اومدکه برادرمو هم مورد ضرب و شتم قراردادن و از اونجا به پاسگاه محل رفته و شکایت کردم و برگه پزشکی قانونی هم داریم و الان کارمون تو دادگاه، طرف مقابل بعد از ۱ ماه از شکایت ما رفته شکایت کرده که من و برادرم ایشون زدم شیشه ماشینشو شکوندم رفته پزشکی قانونی برگه گرفته توی برگه پزشک قانونی نوشته در بدن زخم هایی بوده که التیام یافته است دیگه اشاره ای به زمان نکرده(مثلا در۲۴ساعت گذشته طی برخورد جسم سخت) حالا این برگه تو دادگاه ارزش داره و ضمنا تو دادیاری این حکم رو دادن میشه راهنمایی کنید یعنی چی
عنایت به دلایل حاصله بدین شرح:
۱. شکایت شاکیان ۲. گواهیهای پزشکی قانونی ۳. حدوث لوث
۷۱۴ قانون مجازات اسلامی بخش دیات -۷۱۰-۷۰۹-۴۴۹- بزههای انتسابی محرز بوده و باتوجه به انطباق موضوع مانحن فیه با مواد ۴۴۸
همچنین مستندا به ماده ۲۶۵ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ با اصلاحات بعدی قرار جلب به دادرسی متهم صادر و اعلام می گردد.
درخصوص شکایت آقای ....... و خانم ......علیه خانم ..... و آقای ......دایر بر: تخریب، تهدید و توهین به اشخاص عادی و شرکت در منازعه و نیز اتهام
(نام شکایان نوشته شده بود) دایر بر: مشارکت در
نزاع دسته جمعی پرونده در مسیر تحقیقات قرار گرفت، در خصوص اتهام تخریب با عنایت به ادعای ارتکاب همزمان همه جرایم و صلاحیت عام
دادسرا در تحقیق و رسیدگی به تمام جرایم و نیز اخذ مناط از ماده ۳۱۳ قانون آیین دادرسی کیفری، دادیاری اتخاذ تصمیم میکند. توجها به جامع
اوراق و محتویات پرونده از جمله نحوه ی شکایت شاکیان، اوضاع و احوال قضیه و لزوم حداقل دو شاهد برای اثبات جرایم مستوجب تعزیر (که
در پرونده حاضر موجود نیست)، وقوع و انتساب جرایم یاد شده محرز نبوده و بنابر حاکمیت اصل کلی برائت مستندا به ماده ۲۶۵ قانون آیین
دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ و اصلاحات بعدی قرار منع تعقیب متهم صادر و اعلام می گردد؛ قرار صادره به موجب بند الف ماده ۲۷۰ و
۲۷۱ قانون مار الذکر ظرف مهلت ده روز از تاریخ ابلاغ به تقاضای شاکی قابل اعتراض در دادگاه کیفری دو شهرستان ....... است

مشاوره حقوقی کیفری
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .دلایل کافی نباشد ادعا رد می گردد....

ادعای شاکی به دلیل اثبات نکردن مردود شده است

سلام وقت بخیر
بدلیل کافی نبودن ادله شکایت رد شده است.

سلام ..

منع تعقیب ، یعنی احراز جرم برای مقام قضایی محرز نشده است .

بادرودوسلام تقدیم و تنظیم شکایت شاکی به دلیل احرازواثبات نکردن مردودشده.

با سلام، عمل صورت گرفته اگر جرم نباشد یا دلایل کافی برای اثباتش وجود نداشته باشه قرار منع تعقیب صادر میشود اما قابل اعتراض هست.

با سلام
شکایت شاکی به دلیل اثبات نکردن رد شده است