ماشین برای ۹ ساله پیشه؛ افت قیمت بهش تعلق میگیره یا خیر؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۰۲ #26610173

سلام ضمن خسته نباشید اگر من رو راهنمایی کنید ممنون میشم
من ماه پیش با ماشینی تصادف کردم و افسر من رو مقصر اعلام کرد
با بیمه خسارت رو‌ تماما پرداخت کردیم بلافاصله شکایت کردن
مدل ماشینشون ام وی ام ایکس ۳۳ سال ۹۰
شکایت کردن برای افت قیمت ماشینشون داخل تلگرام عکس از شکایتنامه برای من ارسال کردن که کارشناس حدود ۸ میلیون افت قیمت تعیین کرده
میشه شورای حل اختلاف که رفتم بگم باز کارشناس جدیدی بررسی کنه؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
می توانید به نظر کارشناس در مهلت مقرر اعتراض کنید.

میتونید در مهلت مقرر ب نظر کارشناس معترض شوید لیکن پرداخت افت قیمت خودرو بر عهده مقصر هست و ایشان موظف به پرداخت میباشد

با سلام
می توانید ضمن اعتراض به نظریه کارشناسی تقاضای ارجاع به هیات سه نفره کارشناسی نمایید

بله حق اعتراض به نظریه کارشناس دارید.

طبق قوانین بیمه تا ۷ سال افت قیمت محاسبه می گردد

سلام اگر مهلت اعتراض به نظر کارشناس نگذشته باشه امکان اعتراض وجود دارد

با درود نظر کارشناس قابل اعتراض خواهد بود.