نمیره امضا کنه که سندها صادر بشه دادگاه هم میگه تا سند ۶ دانگ نباشه نمیشه اقدام کرد، چه کنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۶ #26575609

سلام من زمینی که از کسی خریدم و اینجا مشاوره گرفتم و دوستان وکلا گفتن باید الزام به تنظیم سند بدی. اما وقتی شکایت کردم قاضی گفت سند مشاع نمیشه اقدامی کرد.

من پارسال سال ۹۷ از این آقا یه زمین به متراژ ۲۰۰ متر خریدم که تو سند نوشته حدود ۲۰۰ متر و قرار محضر ما بعد یک ماه بود که ۲۰۰ بهش بدیم مابقی تو محضر ... بعد سر تاریخ ما رفتیم ببینم کاراشو کرده گفت نه هنوز کار تموم نشده پرونده اداره ثبت گم شده و یکسال بازیمون داده . الانم میگه شما پارسال ۲۰۰ تومن پول دادید پول این مقدار زمینه بقیشو به نرخ روز باید بدید و سند مشاع که در حال تفکیک هستو نمیره امضا کنه که سندها صادر بشه دادگاه هم میگه تا سند ۶ دانگ نباشه نمیشه اقدام کرد

چیکار باید بکنم یه مشاوره خوب بهم بدید لطفا

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه از وی بخواهید که به تعهد خودش عمل نماید در غیر اینصورت دادخواست الزام به انجام تعهد شخص را به دادگاه تقدیم نمایید

می‌توانید دادخواستی مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت ایشان مطرح نمایید

با سلام
در املاک مشاعی اگر یکی از شرکا اقدام به فروش سهم مشاع خود کند، خریدار می‌تواند او را ملزم به تنظیم سند رسمی به نحو مشاع در محدوده سهم فروخته شده کند.

سلام
در ابتدا در خصوص تقسیم ملک اقدام نمایید ،پس از آنکه به نتیجه رسید که می‌توانید دادخواستی مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت ایشان مطرح نمایید

سلام دوست عزیز اول باید دادخواست افراز و تفکیک ملک رو تقدیم دادگاه کنید بعد از تعیین تکلیف دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی

سلام
شما ابتدا اظهارنامه الزام به انجام تعهد بدین اگر جواب نداد از طریق مراجع قضایی و شورا حل اختلاف دادخواست الزام به انجام تعهد رو بدین چرا که ایشون متعهد شدن که کاری را انجام بدهند و الان از انجام تعهد خود یا وفای به بعد سرباز زدن و چون انجام تعهد با شخص ثالث ممکن نیس ایشان ملزم به اعمال تعهد خود می باشند
موفق باشید