می‌تواند پرینت پیامکی ۵ سال پیش را بگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۸۵ #26469072

عقد مزاحم تلفنی داشتم که میترسیدم به همسرم بگم سنم ۱۶ بود که همسرم متوجه شد و خطم را عوض کرد و قضیه تماااااام شد اما  الان  بعد از ۵ سال هنوزم بهم شک داره و من واقعا دیگ خسته شدم زندگی رو بهم زهر کرده اصلا قابل تحمل نیست حرفاش و کارهاش بهم فحوش ناموسی خیلییی زشتی میگه میگ ----------------- میگ بهم خیانت کردی........
حالا میخاستم بدونم اگه بخام طلاق بگیرم و در دادگاه دوباره آن قضیه را مرور کند بدون هیچ مدرکی بگوید خیانت کرده ام
آیا قاضی به راحتی  فقط با گفتن حرفش این دستور را میدهد

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به صرف شک مراجع قضایی پرینت تماس و مکالمات پیامکی را نمی دهد و در صورت دستور به اپراتور هم صرفا تا ۶ ماه قبل قابل استعلام است.
از حیث مقررات حقوقی اثبات رابطه نامشروع باعث از بین رفتن مهریه نخواهد شد

سلام

خیر نمیشود باید ادله ی اثبات جرم باشد که بتوان ارائه نمود،صرف ادعا که نمیشود یک نفر را متهم کرد دستور قضایی هم برای پرینت ۵ سال پیش اصولا داده نمیشود

با سلام
خیر دادگاه صرفا با ادعای خالی شخص اقدام به صدور دستور برای اخذ پرینت نخواهد نمود
و اینکه دادگاه ها صرفا در موارد خاصی اقدام به صدور دستور برای اخذ پرینت پیامک مینمایند

در صورتی که در بایگانی راکد موجود باشد با دستور دادگاه امکانپذیر است