اجرای احکام میتونه منو ملزم به استرداد خودرو کنه یا فقط همون دستور توقیف رو میده؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۷۶ #26336460

با سلام
بنده ۵ سال پیش خودرویی رو معامله کردم و چکهاشو هم پرداخت کردم و فروشنده توی محضر وکالت داد و بنده بعد از مراجعه به شهر خودم خودرو را بنام همسرم کردم و حتی تمامی هزیته های محضر رو هم پرداخت کردم و برگ سبز بنام همسرم صادر شد
حال که در مرحله جدایی هستیم و خودرو دست منه ،ایشون دعوی استرداد خودرو باز کردن و بنده هم دعوای تقابل رجوع از هبه،ولی متاسفانه با وجود اینکه منشا پرداخت از طرف بنده بوده (چکها) و همسرم در دادگاه اظهار داشتن که پول خودرو را بصورت نقدی و دستی پرداخت کرده اند و هیچ مدرک دیگه ای ندارند ،قاضی محترم حکم به استرداد خودرو داده و حکم هم قطعی میباشد
بنظر شما رای بدرستی صادر شده ؟ موجبات هبه کاملا محرز هست

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است...

با سلام
وقوع عقد هبه باید ثابت شود.

با سلام، صرف پرداخت وجه نشانه هبه نخواهد بود و وقوع عقد هبه نیازمند اثبات می‌باشد؛ لیکن موضوع نیازمند برسی بیشتری می‌باشد.

سلام‌صرف پرداخت به معنی وقوع عقد هبه نیست و پرونده شما نیاز به بررسی بیشتری دارد

با سلام
با توجه به صدور دادنامه، بررسی نحوه صدور نیازمند مطالعه محتویات پرونده است.
وقوع عقد هبه باید ثابت شود و صرف پرداخت وجه نشانه هبه نیست.

موفق باشید

نسبت به رای اعتراض نمایید.

با درود نیازمند بررسی دقیق می باشد