برای ملاقات فرزند چه دادخواستی باید بدم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۹ #26258534

سلام همسرم درخواست مهریه داده و همچنین درخواست طلاق و البته منم دادخواست تمکین که همشون در حال انجام هستند. البته همسرم به همراه فرزندم نیمی از ماه رو در خانه پدرسه که پدرش اعتیاد شدید داره و حتی پدرش باعث اختلافات ما است. الان بنده برای ملاقات فرزند چه دادخواستی باید بدم؟ میخوام با کلانتری هماهنگ باشه چون با هماهنگی زنم یکبار خواستم بچمو ببینم خودش هدفش آبروریزی ابرومو جلو درو همسایه برد. پس عنوان دادخواست چی باشه و اینکه پدرزنم اعتیاد دارع طبق کدام بند قانونی میتونم ازش شکایت کنم گه بچم پیش اونه.... ممنون

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید دادخواست ملاقات فرزند بدوا دستور موقت مبنی بر ملاقات فرزند دهید.
در رابطه با گرفتن حضانت میتوانید دادخواست سلب حضانت از مادر با استناد به مدارکی که دارید بدهید. قبول و یا عدم مدارک مذکور بستگی به تشخیص مصلحت طفل از طرف قاضی دارد.