اجراییه نفقه معوقه چگونه است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱,۹۴۵ #26156435

سلام بنده همسرم محکوم ۴ ماه نفقه معوقه شود قرار شد قسطی بده الان ۵ ماه گذشته پولی پرداخت نکرده رفتم شورای حل اختلاف گفتن برو اجراییه بده دوهفته دیگه بیا الان ۱۴ روز گذشته میخواستم ببینم بر ای من پیامی نیومده من بدم دادگاه؟؟ بعدش باید چکار کنم همسرم گوشیشو رو جواب نمیده خطشو داده دست خواهرش تو خونه ای هم که به دادگاه معرفی کرده نیست

مشاوره حقوقی نفقه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.تقاضای تشکیل پرونده اجرایی نماییدومتعاقب اموال ایشان را توقیف کنید

با درود اگر رای قطعیت یافته باشد تقاضای صدور اجرائیه نمایید

باسلام ابتدائا اجراییه رو از شعبه اخذ و ب اجرای احکام تحویل دهید در صورتی ک اموالی از ایشان در دسترس دارید تقاضای توقیف دهید و حساب هایشان را مسدود کنید چنانچه اموالی نداشتن درخواست جلب بدهید

با سلام
حضوری به اجرای احکام مراجعه و در صورتیکه اموالی از زوج دارید به اجرای احکام اعلام نمایید و در غیر آن از طریق اجرای احکام درخواست صدور حکم جلب زوج را تقاضا نمایید .

با سلام
شما از همون دادگاهی که نفقه تعیین کرده اقدام کنید وشکایت ترک انفاق کنید و در خواست توقیف اموال یا مسدود کردن حسابها کنید

ازطریق تشکیل پرونده اجرایی نسبت به توقیف مال مقرره اقدام کنید

سلام
شما باید تقاضای صدور اجراییه کنید.