اینکه دو تا از برادرهایم سابقه کیفری مواد مخدر دارن حالا چیکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۰ #26139621

با سلام.
من در آزمون استخدامی قبول شدم بخاطر پر کردن فرم گزینش قسمت محکومیت کیفری خانواده یه مشکل دارم.
اینکه دو تا از برادرهایم سابقه کیفری مواد مخدر دارن حالا چیکار کنم.
البته یکی از برادر الان ۷سال هست که فوت شده و اون یکی هم هشت سال پیش از زندان آزاد شده.
به نظرتون داخل فرم بنویسم.
اگر بنویسم مشکلی واسم پیش میاد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سوپیشینه ایشان تاثیری در روند استخدام شما نخواهد داشت

سلام
به نظر سوپیشینه دیگران تاثیری در گزینش شما نداشته باشد

در گزینش برخی از امور سلیقه ای می باشد ولیکن اولا محکومیت دیگران نباید تاثیری در استخدام شما داشته باشد چرا که این عمل خلاف حقوق شهروندی است و ثانیا حتی در صورتی که خود شخص دارای سابقه کیفری باشد طبق قانون و با توجه به نوع آن اکثرا بعد از گذشت زمان مشخص شده در قانون تاثیری در استخدام در دستگاههای دولتی ندارد اما بازهم تکرار می شود شاید به صراحت بابت این عمل رد نکنند ولی در مراحل مصاحبه افراد دیگر در اولویت قرار می گیرند
همیشه باید این نکته را همه ی ما بپذیریم که به قول معصوم،"النجاه فی الصدق " گشایش امور در راستی است

با سلام
سوپیشینه برادران تاثیری در استخدام شما ندارد مگر بعضی ارگانهای خاص که ممکن است سوپیشینه بستگان درجه یک را مدنظر قرار دهد علی ایحال بهتر است که تمام موارد را صادقانه ذکر نمایید.