چجوری میفهمم شکایت راجع به چی هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۲۸ #26048300

یه شکایت از من شده و یه پرونده اومده تو سایت عدل ایران. ولی اطلاعات پرونده نشون نمیده نوشته فقط شخص ذی سمت یا نماینده قانونی شخصا به شعبه مراجعه کنند. در صورتی که دادگاه یه شهر دیگه است.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به شعبه مراجعه کنید با توجه به ابلاغیه

در صورت عدم حصول نتیجه از طریق سایت عدلیران مراجعه حضوری به شعبه داشته باشید

درود
اگر اطلاعات نمایش داده نمی شود ممکن از به عنوان مطلع دعوت شده باشید بهتر است حضوری به شعبه مراجعه کنید.

در سایت عدل ایران یک بخش به اسم اطلاع رسانی اشخاص حقیقی وجود داره. از آن طریق که وارد شوید، هر پرونده ای که داشته باشید را با تمام جزییات و تصمیمات شما در آنجا وجود دارد.
دقت فرمایید که در برخی از موارد دیده ام که پرونده های شورای حل اختلاف را در این سامانه قرار نداده اند. اما در بیشتر موارد اطلاعات پرونده وجود دارد.

با سلام
در این خصوص الزاما می بایست به شعبه مربوطه مراجعه نمایید .

درود بر شما، با توجه به این ابلاغ، راهی جز مراجعه حضوری به شعبه ی تعیین شده نیست.

درهرحال ناچاری باتوجه به متن ابلاغیه در شعبه حضور یافته و پیگیری نمایید