چکار میتونم بکنم که بگم منزل ترک کرده نفقه بهش تعلق نمیگیره؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۰۹ #25938955

بنده زوج هستم خانمم مطالبه نفقه کرده از شورای حل اختلاف و تو مرحله کارشناسی هست. بعد دادخوااست ایشون بخاطر ترک منزل منم الزام به تمکین دادم که دادنامه ابلاغ شد به نفع بنده اما زوجه اعتراض زد رفته تجدید نظر. حالا نفقه در شورا در حال کارشناسیه بنده چکار میتونم بکنم که بگم منزل ترک کرده نفقه بهش تعلق نمیگیره؟ چون هنوز رای قطعی نیومده؟ ایا تو تجدید نظر نفقه زوجه میتونم درخواست اناطه بدم یا خیر؟ چون الزام به تمکین من رفته تجدید نظر

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،تا زمانی که نشوز زوجه در اجرای احکام بعد از قطعی شدن الزام به تمکین تایید نشد شما ملزم به پرداخت نففه به ایشان هستید.

با سلام
درخواست صدور قرار اناطه نمایید

باسلام تازمانی که رای قطعی عدم تمکین صادر نشده زوجه مستحق نفقه می باشد

سلام
تقاضای صدور قرار اناطه تا در خصوص پرونده الزام به تمکین تعیین تکلیف گردد.

طبق رای تمکین بدوی صادره لایحه ای برای شورا ارسال کنید تا در جریان موضوع باشند

باسلام واحترام با ارائه رای بدوی الزام به تمکین درخواست صدور قرار اناطه نمایید

با سلام تقاضای صدور قرار اناطه تا قطعی شدن رای الزام به تمکین بفرمایید