ایا در برابر فحاشی مقابل به مثل با تهدید برابر مجازات یکسان است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۹۶ #25873334

سلام
داخل یه گروه دانشگاهی یه اقایی از گروه حذف و بلاک شد چند مدت بعد یه خانمی به همین منوال از گروه حذف شد من داخل شخصی ایشون گفتم پس چرا نمیمیری و نسبت به اون اقا لفظ بیشعور را استفاده کردم بعد از مدتی از هر دوی اونا معذرت خواهی کردم به دلیل دخالت حراست در حین معذرت خواهی اون اقا منو تهدید کرد که رحم به جونیت کردم وگرنه که میاوردمت شهرمون که لا الله الا الله از جانب اون خانم هم گفتند که اگه شوهرم بفهمه به من گفتید چرا نمیمیری میاد شهرتون و خون به پا می کنه چند روز بعدش اون خانم اشتباهی به من پیام فرستاد و من جواب دادم دوباره اون اقا امد و گفت به اون خانم پیام ارسال نکن برات بد میشه ها پرونده حراست را باز نگه میداره و دگه بیشتر نمگم حالا می خوام ببینم من از مراجع قانونی اقدام کنم مجازات پیام های خودم و تهدیدهای اونا در چه حدی هستش ضمنا خانم و اقا با هم نسبتی ندارند ولی پیام های منو اسکرین گرفتند و به هم دیگه ارسال کردند
تو را قرآن یکی جواب بده

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مجازات توهین جزای نقدی مجازات تهدید حبس می باشد.

با سلام
صرف گفتن کلماتی مثل چرا نمیمیرید و یا بی شعور با وقف اینکه بعدا عذرخواهی هم کردید جرم تلقی نمی شود.

شما سعی کنید ارتباط با دوطرف کنسل نمایید تا به دردسر نیفتید

درود بر شما در صورت اثبات جرم هر یک از شما به جزای نفدی محکوم میشوید

جرم فحاشی،توهین و اهانت در فضای مجازی به جرم رایانه‌ای اطلاق می‌شود که با استفاده از رایانه یا سایر سیستم‌های دیجیتال و در بستر فضای مجازی توسط اشخاص اهانت انجام می‌گیرد.

در واقع جرم فوق همان جرم توهین سنتی و متداولی هستند که در یک جامعه امکان وقوع دارند، با این تفاوت که در بستر مجازی و با استفاده از رایانه و سیستم‌های مانند آن انجام می‌پذیرند.تعیین عنوان مجرمانه جرم فحاشی / توهین / اهانت در فضای مجازی در ماده ۱۶ قانون جرائم رایانه‌ای مقرر شده است.

ماده ۱۶ قانون جرائم رایانه‌ای مقرر داشته است که:

«هرکس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی، فیلم یا صوت یا تصویر دیگری را تغییر دهد یا تحریف کند و آن را منتشر یا با علم به تغییر یا تحریف منتشر کند، به نحوی که عرفا موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.لذا عنصر قانونی جرم تهدید در فضای مجازی، ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی میباشد که مقرر میدارد: هرگاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یل شرفی یا مالی و یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او نماید، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا ۲ سال محکوم خواهد شد.

سلام
مجازات توهین و تهدید یکسان نیست زیرا گاهی حد قذف اتفاق می افتد.

مجازات توهین جزای نقدی و تهدید حبس است.