آیا نفقه به زن باکره تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۳۴۳ #25793163

من ۳ سال است که ازدواج کردم و باکره میباشم و همسرم از پرداخت نفقه خودداری میکند میتونم اقدام قانونی کنم

مشاوره حقوقی نفقه
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام بله نفقه تعلق میگیرد.

بادرودوسلام می توانید نفقه خودرا مطالبه نمایید.

اصلاح پاسخ به سوال مطرح شده:اززمان وقوع عقدنکاح نفقه تعلق می گیردوهیچ ارتباطی به باکره بودن ویانبودن شماندارد،مگراینکه نشوزاثبات شود،لذاشمامی توانیدبرای مطالبه نفقه ایام گذشته دادخواست بدهید،ضمنامی توانیدازحق حبس استفاده کنیدواین باعث مسقط نفقه نمی شود.

اززمان وقوع عقدنکاح مهریه به زن تعلق می گیردوهیچ ارتباطی به باکره بودن یانبودن شما نداردمگراینکه نشوزاثبات شود،برای مطالبه نفقه ایام گذشته هم می توانیددادخواست بدهید،ضمناشماچون باکره هستیدمی توانیدازحق حبس استفادکنیدواین باعث مسقط مهریه نمی شود.

بله تعلق میگیرد و ارتباطی به باکره بودن یا نبودن زوجه ندارد‌.

از تاریخ وقوع عقد زن صاحب تمام حق وحقوق خود میشود وحق حبس دارد اگه باکره بوده واین حق حبس مسقط حق نفقه نیست

بله ب محض وقوع عقد نکاح نفقه زوجه بر عهده زوج هست و می‌تواند آنرا مطالبه نماید،استفاده از حق حبس بدلیل باکره بودن نیز موجبی برای عدم تعلق نفقه ب زوجه نخواهد بود