ایست بازرسی مجوز بازرسی خودرو رو داره؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۴۰۵ #25669979

سلام... با توجه به اینکه بازرسی خودرو فقط با اجازه موردی مقام قضایی است آیا ایست های بازرسی مجوز بازرسی و تفتیش ماشین رو دارن ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مورد اختلافی است در عمل رعایت نمی کنند

هر چند اجازه موردی لازم است گاهی مواقع دستور قضایی برای اجرای ایست بازرسی به صورت کلی اخذ می شود

باسلام
بایددارای مجوز باشند .

با سلام
باید مجوز داشته باشند ولی در عمل بدون مجوز بازرسی می کنند

سلام باید با مجوز باشد

همانطور که از نام ارگان مربوطه مشخص است، ایست بازرسی ها از قبل و باحکم قضایی موردی ویا کلی، هم میتوانند جهت مورد خاص گزارش شده بازرسی موقت ایجاد نمایند، ویا ورودی های ثابت استانها میتوانند در مواقع مشکوک شدن به خودرو و راننده، نسبت به بازرسی اقدام نمایند و قانونیست. اما اگر در حین بازرسی لطمه مالی به خودرو و یا وسایل راننده وارد شود، راننده میتواند باطرح شکایت خسارات وارده را گزارش و مبلغ خسارات را دریافت نماید.

طبق قانون باید با مجوز موردی باشد مگر در موارد خاص که جرم مشهود اتفاق افتاده باشد .اینکه به قانون عمل می‌شود یا خیر بحث دیگری است. به نظر می‌شود از این اقدامات غیر قانونی به مراجع مربوطه مثلا دیوان عدالت اداری شکایت کرد.