شاکی اعتراض کرده چه کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۲ #25633554

باسلام و وقت بخیر
در جلسه دادیاری برای من از تمام اتهام ها قرار منع تعقیب صادر شد و برای دیگر افراد قرار جلب به دادرسی
قرار نهایی تایید شد
حالا برای من اس ام اس اومده که پرونده شما به دادگاه کیفری شماره دو ارجاع شد
مفهوم اینکه شاکی اعتراض کرده؟
تحقیقات دادسرا هم کامل بوده
تحقیقات محلی - اظهارات متهم -مواجهه حضوری و....
ادامه روند الان به چه صورت است؟
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر در تاریخ معین شده به استناد ادله معتبر حاضر شوید و دفاع کنید

بادرود بهتر است حاضر شوید و از خود دفاع کنید

منع به تعقیب دلیلی بر ابرا ع شما نیست باید حضورا برید تا پرونده شما مورد بررسی قرار بگیرد

ممکن است شاکی اعتراض نموده باشد که در تاریخ تعییی می بایست حضور یابید و از خود دفاع کنید

با سلام
یعنی شاکی به قرار منع تعقیب اعتراض کرده و پرونده جهت رسیدگی به اعتراض به دادگاه ارسال شده اگر نیاز به حضور شما باسد به شما ابلاغ خواهد شد

با سلام ووقت بخیر
قرار منع تعقیب بدلیل عدم دلایل کافی و جرم نبودن عمل انجام شده منع تعقیب صادرمیشود و درمورد قرار جلب به دادرسی یعنی شکایت مطرح شده عنوان مجرمانه داشته وشاکی شما به قرار منع تعقیب اعتراض کرده که اعتراض ایشون به دادگاه کیفری دو ارجاع شده باید منتظر باشیدکه اگرنیاز به جلسه رسیدگی هست بهتون ابلاغ بشه و اینکه آیا اعتراض شاکی بذیرفته میشود یا خیر که به شما ابلاغ میشود .