اگر دخترش رو که حدودا ۱۰ سال داره به نحوی کتک بزنه که باعث آسیب و کبودی بشه، میشه ازش شکایت کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۵ #25353484

با سلام.میخواستم بدونم اگه پدری که معتاد هم هست دخترش رو که حدودا ۱۰ سال داره به نحوی کتک بزنه که باعث آسیب و کبودی بشه، میشه ازش شکایت کرد؟ و اینکه آیا برای اثبات این دعوی به شاهد نیاز هست؟ و اگه شاهد نباشه چکار میشه کرد؟ و اینکه آیا با همین شرایط و در صورت اقدام به طلاق، کفالت فرزند از پدر سلب میشه؟ با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام:
اولا که شما برای طلاق میتوانید به اعتیاد هم نظری داشته باشید.دوما پدر حق ندارد در حد اسیب و کبودی فرزند را کتک بزند و شما حق شکایت دارید.موضوع باید در هرصورت ثابت شود از هر طریق درستی.و در نهایت با اثبات این شرایط میتواند از وی سلب حضانت شود.

بدوا می توانید مراتب را از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید.
و سپس شکایتی علیه پدر در دادسرا مطرح کنید.

بله می توانید شکایت نموده ازایشان سلب حضانت و در صورتی که فرددیگری جهت نگهداری وی نباشد به بهزیستی منتقل میشود

سلام
اگر شما مادر طفل باشید می توانید در خصوص کتک‌کاری پدر به فرزند شکایت کنید و باید این امر را که پدر کتک زده است به هر حال ثابت کنید یا شاهد داشته باشید یا خودش این امر را قبول کند و چنانچه این موضوع ثابت شود می‌تواند از موارد سلب حضانت باشد