مطالبه وجه با یک رسید دست نویس چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۶۴۷ #25341063

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز
بنده حدود دو ماه بابت راننده در یک کارگاه کوچک در شهرستان مشغول بودم که قرار بود با من قرارداد ببندم که کارگاه رو منحل کردن که بابت حسابم فقط دست نوشته ای دارم که مبلغ طلبم با تاریخ پرداخت در آن است که توسط خود صاحب کار امضا شد که پرداخت نکرد از طریق وزارت کار شکایت کردم که اصلا رسیدگی نکردن. از شما ممنون میشم که این بنده رو راهنمایی کنید که میتونم از طریق دادگاه شکایت کنم به خواستم برسم ممنون میشم راهنمایی کنید چکار باید انجام بدم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه وجه بدهید

با توجه به مبلغ مندرج در رسید از طریق محاکم اقدام نمایید
تا ۲۰ میلیون تومان از طریق شورای حل اختلاف
بیش از ۲۰ میلیون تومان در محاکم قضایی

حتی با یک دست خط ساده که به امضاء بدهکار تنظیم شده باشد بدهکار موظف به پرداخت دین خواهد بود
از طریق مراجع قانونی اقدام نمایید