میتونم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۰۰ #25082126

سلام من با همسرم دعوام شد گفت از خونه من برو منم جمع کردم اومد همون روز خیلی ادعا ها داشت کارت میکشه طلاق میده مهریه میده فرداش پشیمون شد
ولی من میخام جدا شم( دو سال ازدواج کردم یه بار ساعت ۱۲ شب منو از خونه با وسایلام انداخت بیرون نفقه نمیده تو خونه قمه داره ک من باعث ترسم میشه با این دلایل میشه طلاق بگیرم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
درخواست طلاق مستلزم اثبات عسر و حرج میباشد
و تهدید نکردن شما با سلاح سرد دلیلی برای طرح دعوی نمیتواند باشد

وقت بخیر زوجه برای طلاق باید عسر و حرج خود را اثبات کند

با سلام باید عسر و حرج خود را اثبات نمایید

سلام
برای صدور حکم طلاق اگر وکالت از جانب زوج ندارید می بایست عسر و حرج خود را ثابت کنید
برای شروع شکایت کیفری تهدید با قمه رو هم می تونید پیگیری کنید

سلام.زوجه برای طلاق باید عسر و حرج خود را اثبات کنددرغیر این صورت یاتوافقی طلاق بگیرد یا بایستی از زوج وکالت در طلاق داشته باشد...

با سلام و احترام با توجه به مطالب بیان شده مشکل بیشتر در بحث روانی و عدم اعتماد است که ایجاد استرس و ترس کرده است .که اگر مصادیق بیان شده قابل اثبات باشد می توان اقدام نمود ....البته در خصوص نفقه و مهریه اگر قصد طلاق است باید به صورت کامل موضوع بررسی شود

باسلام و درود شما با اثبات عسر وحرج خود امکان دادخواست طلاق را خواهید داشت.