واژه کان لم یکن به چه معناست یعنی اعسارش پذیرفته شده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۱۲۸ #24960056

سلام
سوالم اینه که یه خانمی یه خواسته استرداد لوازم و جهیزیه به طرفیت شوهرش مطرح کرده و چون هزینه دادرسی بالای سه میلیون شده اون خانم توان پرداختش رو نداشته برای همین تو دادخواستش بدوا اعسار از هزینه دادرسی رو هم خواسته ولی هیچ کدام از استشهادیه ها رو بهش ندادن که پر کنه و ضمیمه پرونده بشه و پرونده رو فرستادن شورای حل اختلاف و شورای حل اختلاف هم با توجه به این که مبلغ بیست میلیون تومن بوده رد صلاحیت زده و پرونده رو فرستاده دادگاه اما بعد از مدتی براش ابلاغیه رفع نقص اومده و اونجا هزینه ی دادرسی رو خواسته و این خانم بعد از مراجعه به دادگاه یه استشهادیه مبنی بر اعسارش نوشته و با امضای شهود ضمیمه کرده که پس از اون از هم ابلاغ مجددی براش اومده که این دفعه جلسه دادرسی براش تعیین شده که متاسفانه تو این ابلاغ علت مراجعه رو نوشته رسیدگی به خواسته اصلی و اعسار از هزینه دادرسی نیز کان لم یکن است.

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اینکه به اصل دعوا رسیدگی خواهد شد و در مورد هزینه دادرسی هم کان لم یکن یعنی مثل اینکه از اول هزینه دادرسی وجود نداشته و بدون هزینه دادرسی رسیدگی انجام میشود.

درودبرشما
یعنی منتفی شدن امری که درخواست شده است -درفرض سوال شما اعسارپذیرفته شده ومستقیما رسیدگی انجام میشود.