با مسدودیت حساب توسط پلیس فتا چه کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۳۴ #24936433

باسلام ۴۵ روز پیش دستگاه به مبلغ ۱۵۰۰ در دیوار برای فروش گذاشتم تا اینکه از مازنداران خریدار پیدا شد دستگاه به علتی نتوانستم بفرستم تا اینکه حساب مسدود کردند با پیگیری لازم فهمیدم خریدار حساب منو مسدود کرده است توافق کردیم که دستگاه برای ایشون بخرم وبفرستم ورضایت بدهد ویک دستگاه به مبلغ ۴ میلیون طبق مدارک فوق برای ایشان خریدم و فرستادم حالا نه ایشان رضایت می‌دهد ومیگه باید مبلغ ۲ میلیون بابت خسارت به من بدهید من در مشهد هستم وایشان مازندران حالا باید چیکار. کنم ممنون میشوم راهنمایم کنید

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق مرجعی که مسدود نموده می بایست پیگیری نمایید

سلام وقت بخیر
از طریق مرجع توقیف کننده ممکن میباشد.

با سلام
به مرجع توقیقف کننده مراجعه کنید

بادرودوسلام ازمرجع توقیف کننده حساب امکان اقدام می باشد.

باسلام
از طریق مرجع توقیف کننده حساب حضورا پیگیری نمائید و با ارائه دلایل و مستندات مربوط به تحویل کالا رفع توقیف از حساب خود را درخواست کنید

اگر توافق کتبی در این زمینه داته باشید میتوانید به شعبه مسدود کننده حساب ارائه نمایید والا چاره ای جز اخذ رضایت شاکی ندارید .

از طریق مرجع توقیف کننده حساب پیگیری کنید.