میتوانم از وی شکایت کرده و با حکم قضایی طلب خود را از او باز پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۲ #24918043

با سلام و ادب

بنده یک حساب مشترک با حق برداشت به تنهایی(دارای اینترنت بانک، کارت و... برای هریک از شرکا و امکان برداشت کل حساب توسط هریک از شرکا) با شریکم دارم. هم چنین برای این حساب دسته چک صیادی با یک امضا(هریک از شرکا که می توانم خودم هم امضا کنم) داریم. دسته چک هم اکنون نزد بنده است.
از طرفی شریکم مدت طولانی است که مبلغی را به بنده بدهکار است که در قبال آن متاسفانه چک یا رسیدی ندارم و به اختلاف نظر خورده ایم. مبلغ طلب بنده از شریکم ۳۰ میلیون تومان است.(البته شریک بنده متواری نیست و به وی دسترسی دارم، اما علی رغم دارایی از پرداخت طلب بنده خودداری می کند)

تصمیم دارم به عنوان یک راه حل برای وصول طلب خود، یک چک از حساب مشترک با مبلغ ۶۰ میلیون تومان در وجه خودم(یا شخص حامی مثل برادرم) با امضای خودم بکشم و بدین ترتیب با به اجرا گذاشتن این چک در ازای دریافت سهم مربوط به شریکم(معادل نصف این مبلغ یعنی ۳۰ میلیون تومان) از وی شکایت کرده و با حکم قضایی طلب خود(معادل همان ۳۰ میلیون تومان) را از او بازپس بگیرم.

می خواستم ببینم این کار امکان پذیر است و برای آن چه روندی را بایستی طی کنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت وجود مشکل حقوقی و وجود مدارک حق شکایت دارید
تنظیم شکواییه و ارجاع به دفتر خدمات قضایی