آیا من میتوانم بعنوان ممانعت از حق و ایجاد مزاحمت، از ایشان شاکی شوم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۷ #24790296

سلام واحترام
بنده خودرو میکسر بتن بصورت ۲ دانگ بنده و ۴ دانگ شریک در سال ۱۳۹۵ خریداری نموده ایم . از ابتدا بنده بصورت راننده بر روی خودرو فعالیت داشتم . امسال بر اساس تهمت دزدی که بعدا مشخص شد دروغ بوده است از فعالیت بنده جلوگیری نمودند . شریک بنده خودرو را از تاریخ ۳/۵/۹۸ تا کنون در پارکینگ شرکت توقف نموده و فعالیت ندارد . این توقف توسط ۱۱۰ در همان زمان صورت جلسه شده و بدون اجازه بنده بعنوان شریک و مالک دو دانگ بوده و همچنین بر اساس این توقف خسارت به بنده وارد شده است.
حال آیا من میتوانم بعنوان ممانعت از حق و ایجاد مزاحمت و یا تصرف عداونی و ورود خسارت مالی به بنده از ایشان شاکی شوم؟
تحت چه عناوینی میتوانم از ایشان شکایت کیفری نمایم و حکم جلب دریافت نمایم تا بتوانم بابت این همه تهمت و اذیت کمی ایشان را تحت فشار قرار دهم؟
لازم بذکر است ایشان یکماه قبل از این اتفاق قرارداد مشارکتی بعد از سه سال تهیه و بنده بر اساس اعتماد امضاء کردم که در این قرارداد ماده ای وجود دارد تحت عنوان مدیریت خودرو با فردی هست که سهم بیشتری دارد. ولی در این ماده نکته ای که مدیر میتواند بدون رضایت مالک دیگر هر کاری که خود صلاح میداند و بصورت تام الاختیار انجام دهد وجود ندارد.
پیشاپیش از مساعدت وکیل های گرامی متشکرم

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در خصوص ایام توقیف می توانید تقاضای مطالبه اجرت المثل بدهید

با سلام
برای ایراد تهمت و افترا در صورت امکان اثبات اگه ۳ سال از روش نگذشته میتونی شکایت کنی
برای قرارداد هم میتونی تقاضای لغوش را دادخواست کنی
خسارت توقیف رو هم بصورت عدم کارکرد میتونی بگیری

سلام
شما می توانید اجرت المثل ایان توقیف دستگاه را با جلب نظر کارشناس مطالبه نمایید و نهایتا اقدام به طرح شکایت افترا علیه نامبرده نمایید که البته باید دلایل کافی داشته باشید
اعطای مدیریت دستگاه مشاعی نیز در قالباباحه می باشد و شما می توانید به موجب اظهارنامه به شریک خود اعام دارید که از اذن موضوع ماده مورد نظر در قرارداد رجوع نموده اید و لذا هر گونه تصمیم در خصوص دستگاه باید با مشورت شرکا به عمل آید و البته در نظر داشته باشید اعطای مدیریت دستگاه اجازه هرگونه تصرف را به شریک شما نمی دهد و مثلا ایشان نمیتواند بدون هماهنگی شما اقدام به فروش کل دستگاه نماید یا هر قراردادی با هر میزان مبلغی ثبت نماید

میتوانید فقط خسارت عدم کارکرد را مطالبه نمایید