چکار کنیم که در دادگاه حاکم و پیروز بشیم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۴ #24698975

سلام و درود وقت بخیر
امیدوارم هر چی خوبه و میخواین در این جهان بدست بیارید
قبلش توضیح بدم که ما سند گرفتیم
پدرم مقدار چندساعت آب و زمین کشاورزی و متعلقاتش رو از فردی قولنامه ایی خرید. چند سال بعد برای گرفتن سندبه وراث فروشنده نیاز بود و پدرم بهشون مراجعه کرده بود و وراث بابت "انجام وظیفه حقوقی وشرعی" که ملزم به سند زدن بنام پدرم بودند ، اما درخواست کردند که از اون زمینی که پدرشون فروختند ، ۳۰۰متر زمین بهشون بدیم . (انگار برای امضا دادن، گروکشی کردن) پدر ما به خاطر عجله و اجبار واکراه و بدون رضایت برگه ایی دست نویس امضا کرد .
بعدها ما سند رو گرفتیم .حالا بعد از ۱۸ سال رفتن دادگاه و میگن بابت اون برگه که پدرم بهشون داده زمین میخوان .
و درخواست در دادگاه دادند
چکار کنیم چون واقعا شرعا حقی نداشتند فقط هم در شورا اومدن برای تنفیذ و بعدبرای محضر هر چه دنبال آدرشان بودیم پیدا نکردیم در محضر نیامدن و ما غیابی سند گرفتیم
پدرم فوت شدن
باز هم میگم ما سند زمین رو گرفتیم و بنام ما هست.
اما اینا برای اون برگه دادخواست دادند

راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باید مدارک و مستندات بررسی شود.

با سلام نیاز به رویت سند تنظیمی

با توجه به سند عادی تنظیمی میان پدرتان با مدعیان می‌توانند مطالبه نمایند

با سلام با توجه به توافق فی مابین و اینکه دست نویس به امضا پدر رسیده اعتبار سند عادی را دارد و مستند می باشد

با سلام مطلبق اظهارات شما که البته کاملا واضح نیست مطابق آن برگه می توانند درخواست نمایند.

می‌بایست مندرجات قید شده در سند دست نویس که توسط پدر شما امضا شده بررسی بشه و اگر در برگه اظهار شده که مقداری از زمین به وراث فروشنده تعلق می‌گیرد شما و سایر وراث ملزم به انجام مفاد آن خواهید بود.

با سلام،به هر حال سند عادی محسوب میشود و می توانند بر اساس آن ادعا داشته باشند مگر خلافش را ثابت کنید.