به خاطر اذیتهاش میتونم شکایتی بکنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۷ #24648984

سلام من مادرم ۱۶سال پیش فوت ‌شدن و پدرم یک سال بعد ازدواج کردن. منزلی که توش ساکنیم به نام مادرمه. زن بابام در این ۱۵ سال به حدی ما رو ازار و اذیت روانی کردن که کل زندگی من و برادرم شده یک اتاق ۹ متری که فقط برای دستشویی رفتن ازش خارج میشیم. مدام فحاشی و توهین و تهمت بی دلیل میزنن به ما. میدونم که میتونم حکم تخلیه خونه رو بگیرم. اما میخوام بدونم به خاطر اذیتهاش میتونم شکایتی بکنم؟ هر دومون ضعف اعصاب گرفتیم من افسردگی شدید دارم و قرص مصرف میکنم

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بااحرازواثبات توهین و فحاشی تقدیم و تنظیم شکایت امکان پذیر می باشد.

با داشتن دلایل و مدارک از جمله شهادت شهود امکان شکایت برای شما وجود دارد .

بله در صورت داشتن شاهد یا دیگر دلایل اثباتی امکان شکایت به اتهامات توهین و تهدید و مزاحمت و... ممکن است.

باید بتوانید با دلائل از جمله شهادت شهود و گواهی پزشکی قانونی و ... ادعای خود را ثابت کنید

باسلام
در صورت اثبات و شهادت شهود قابل پیگیری است

در صورت اثبات توهین و فحاشی امکان شکایت وجود دارد .

سلام
_ می توانید با شماره ۱۲۳ پلیس امنیت اجتماعی تماس بگیرید
_چنانچه دلایلی دارید مثل شهود و غیره می توانید شکایت کنید.