رابطه نامشروع چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۸۶۸ #24607948

سلام عرض ادب بنده با یه دختری رابطه جنسی داشتم که منجر به ازاله بکارت شد حدودا ۶ماه از آخرین رابطه جنسی مون میگذره تو این ۶ماه پیامک از طریق پیام خط رد و بدل نشده اما از طریق پیام رسان خارجی یه چند تایی پیام دادم من از مشاورین مشاوره گرفتم گفتند پیام‌رسان خارجی از قبیل واتساپ و تلگرام سند تلقی نمیشه این دختر خانم الان رفته کیفری شکایتم رو کرده مبنی بر اینکه من با وعده وعید گولش زدم و باهاش رابطه برقرار کرد م البته تو پیامک هام من اقرار به رابطه جنسی کردم که ماله یکسال قبله حدودا بعضی از مشاورین بهم گفتند که چون پیامک ها ماله بالای ۶ماه گذشته بوده قاضی فقط می‌تونه ۶ماه رو استعلام بگیره در دادگاه نفی بزه انتسابی کنم و قبول نکنم چون پیامک به عنوان تنها سند مورداستناد قرار نمیگیرد و پیامک اماره است و جرم را ثابت نمیکنه بعضی دیگه از مشاورین هم گفتند که دوتا شاهد ببره بگو صیغه اش کردم با مهر و زمان مشخص نهایتا یه مهرالمثل بهت تعلق میگیره من موندم الان قبول دار مساله بشم یا ن راه حل شما برای رهاییم چیه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام وعرض ادب
به صرف پیامک رابطه نامشروع ثابت نمیشود مگر اینکه خودتان اقرار به رابطه ای درپیامک‌نموده باشید و استفاده ازپیامرسان های چون واتساپ وتلگرام باتوجه به اینکه سرورها داخل ایران نیست قابلیت پیگیری ندارد مگر اینکه پیامها داخل گوشی موجود باشد وطرف مقابل شما گوشی یا اسکرین شات را دراختیار قاضی قراردهد

سلام و وقت بخیر.
مجازات رابطه نامشروع بسته به شرایط قانونی که آیا محصنه هست یا نه،صد ضربه شلاق یا اعدام هست.اگر زنا به عنف یا در حکم آن باشه باز هم برای شما اعدام هست.متن پیام در اپ های خارجی اگر صحتش از طرف پلیس فتا احراز بشه قابل استناد هست هرچند چون داخل ایران سرور ندارن،بررسی صحت آنها سخت هست.حالا شما دیگه دنبال راهی برای فرار هستید دیگه به صلاحدید خودتون هست.
موفق باشید

میفرمایید ایشون باکره بودند چطور دختر باکره را صیغه کردید؟ بر حسب مواردی که فرمودید اگر شاهدی را هم حاضر نمایند به مجازات مقرر در ق.م از قبیل شلاق و در خصوص ازاله بکارت به مهرالمثل محکوم خواهید شد.

ازاله بکارت بارضایت دختر حقی برای وی ایجاد نمی کند

با سلام ،در صورتی که رابطه نامشروع اثبات بشود در قانون برای آن مجازات تعیین شده است و از یک تا نودونه ضربه شلاق بدنبال خواهد داشت.

سلام شما رابطه نامشروع داشتید خودتون هم دارید عنوان میکنید که مجازاتش شلاق هست و گاهی تبعید

با درود مجازات رابطه نامشروع اثبات گردد ۳۱ تا ۹۹شلاق است در برخی موارد همراه با تبعید