آیا فیلم و عکس از چت برای دادگاه سند محسوب می شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۳۰ #24433163

سلام. همسرم مخفیانه و با به دست آوردن رمز موبایل من وارد چت های من در فضای مجازی (واتساپ) شده و از آن فیلم و عکس تهیه کرده و به من اتهام رابطه نامشروع (چت با نامحرم) زده و با بازگو کردن آن برای دیگران آبروی من و فرد مورد نظر را در میان اقوام و آشنایان برده است.
سوال:
آیا میتوانم علیه او شکایت کیفری تهمت و افترا بنمایم؟
در چه صورت ادعای ایشان برای دادگاه ثابت می شود؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود دسترسی غیرمجاز جرم است.
دوما، رابطه نامشروع پیامکی جرم است یا نیست اختلاف نظر وجود دارد گروهی‌ معتقدند رابطه فیزیکی رابطه نامشروع است. فیلم و عکس بعنوان اماره مبتواند در تصمیم قاضی تاثیر گذار باشد.

در صورت احراز انتساب بله قابلیت اثبات دارد.
مجازات رابطه نامشروع تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری است.

با سلام
آیا میتوانم علیه او شکایت کیفری تهمت و افترا بنمایم؟
* با سلام شما میتوانید با اثبات اینکه ورود به فضای مجازی شما شده و مطالب و عکس شما دست یافته و شما را تهدید به پخش و آبروریزی نموده میتوانید اقامه دعوی نمایید

در چه صورت ادعای ایشان برای دادگاه ثابت می شود؟
اگر اثبات شود ادعای ایشان صادق و شما با دیگری رابطه نامشروع داشته اید محکوم به ۹۹ ضربه شلاق خواهید شد

روش بدست اوردن دلایل روش مشروع نبوده ...اما دلایل در فضای مجازی امارات به حساب می ایند و علم قاضی هم‌ملاک است

سلام و احترام
وقت بخیر.

اولا در مورد جرمی که مطرح شده باید دانست که مطابق ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی:
« هر گاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل ‌یا مضاجعه شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه ‌کننده تعزیر می‌شود.»

راه های خاصی برای اثبات رابطه نامشروع وجود دارد که موارد اصلی آن اقرار، شهادت شهود و علم قاضی است .البته در چنین پرونده هایی علم و دانایی قاضی بسیار مهم است.

در رابطه با شکایت افترا، اگر جرمی علیه شما اثبات نشود ، دادخواست افترا قابل طرح می باشد.

سربلند و پیروز باشید.