هزینه دادخواست الزام به تنظیم سند برعهده چه کسی است؟

پرسیده شده
۳۴ پاسخ ۶۸۸ #24420567

سلام مادر من ملکی از پدر خودش در زمانی که زنده بود خریداری کرده بعد از فوت پدرش برای سند زدن به نام خودش یکی از وراث شاکی و امضا نمیکنه،به من گفتن که باید دادخواست الزام به تنظیم سند انجام بشه
میخواستم بدونم که هزینه دادخواست برعهده چه کسیه ؟مادرم یا وراثی که شاکیه؟
ممنون میشم بهم توضیح بدین که از کجا شروع کنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید هزینه ها دادرسی با خواهان می باشد در صورت محکوم شن خوانده میتوانید هزینه های دادرسی را هم مطالبه نمایید

با سلام، بعد از گرفتن حکم از خوانده بگیرید

بادرودوسلام بدوا خواهان باید بپردازد.

با احترام در ابتدا به عهده خواهان است و در صورت محکومیت خوانده میتوانید از خوانده مطالبه نمایید

باسلام
هزینه شروع دعوی باخواهان است

درود
هزینه اولیه از خواهاان دریافت و در اخر و در صورت صدور حکم به نفع خواهان از محکوم علیه قابل مطالبه می باشد .

سلام
با خواهان دعوی است