برای اجاره ملک صلح شده،چگونه باید اقدام نمود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۳۹۷ #24334326

سلام
من در ملکی سکونت دارم که این ملک به نام من و برادرم است و به پدرم صلح عمری کردیم،حالا میخوام این ملک و اجاره بدم، آیا به امضای برادرم نیاز دارم؟
برای اجاره دادن این ملک به امضا یا وکالت کسی نیاز هست در قولنامه؟
پدرم سکته مغزی کردن و شرایط مناسبی ندارند.

مشاوره حقوقی اسناد صلح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به قید حیات پدر اختیار اجاره از سوی شما و برادرتان امکان ندارد لاکن در صورتی که حجر ایشان ثابت شود می توانید اقدام نمایید

باسلام
چون پدرتان در قید حیات است خودشان باید اقدام کنند مگر در صورتی که به دلیل بیماری قادر نباشد که در این صورت باید با اطلاع برادرتان صورت بگیرد

سلام برای اجاره این ملک هم اجازه برادر را لازم دارید و هم اجازه پدر را .

با سلام در اجاره ملک نیاز به اجازه تمام صاحبان ملک می باشد و چنانچه بدون اجازه احد از شرکا این اقدام انجام گیرد قرارداد اجاره قابل فسخ می باشد

تا زمانی که پدر شما زنده هستند هرچند سکته کرده باشند شما اجازه اجاره دادن منافع ملک را ندارید و تنها خود پدرتان این اجازه را خواهد داشت مگر آنکه وضعیت پدرتان به نحوی است که هیچ اراده ای نمی تواند از خود بابت هیچ نقل و انتقالی داشته باشد ودر واقع حکم حجرشان ثابت شود که در آن صورت باید برای ایشان قیم معین شود