برای شکایت نیاز به شهود هست یا فقط به پرونده ها استناد کنم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۵۰۷ #24310215

سلام
اوقات همه شما اساتید بخیر و ممنون بابت راهکارهای عالی اتون
همسر سابق من برای من پرونده سازی های به ناحقی میکنه، که همه ختم به مال میشه، البته تا الان خدا باهام بوده، پرونده های به ناحقی اش، تا بحال به نفع خودم بسته شده و به بی حقی ایشان...
هم در شورا حل اختلاف /هم در دادگاه حقوقی محل زندگی خودش و هم محل زندگی من / و هم در دادگاه کیفری ((بابت خسارت و دیه))
اما تو اینترنت سرچ میکنم، زدند اخاذی شامل: چیزی و مالی را به زور و تهدید از شخصی گرفتن یا فریب دادن طرف و پول ازش گرفتنه....

۱.اگر بابت اخاذی و جلوگیری از این نوع اعمال این آقا بخوام شکایت کنم، واقعا از طرق راههای قانونی که بلد... داره، چند ساله بهم ستم میکنه، خواهش میکنم، راهنمایی بفرمایید؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تحت عنوان اخاذی قابل شکایت نیست...

سلام.اتهام اخاذی منتفی است...

سلام
در ارتباط با اخاذی نمیتوان طرح دعوا نمود.

سلام وقت بخیر
نمیتوانید در خصوص اخاذی اقدام به طرح دعوا نمایید.

با درود اتهام اخاذی منتفی است.

با سلام به شهادت شهود نیز استناد کنید.

با سلام
اتهام اخاذی منتفی است