اگر در طلاق همسرم ازاله بکارت را قبول نکند؛ دادگاه چه حکمی صادر خواهد کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲۶ #24307124

باسلام. من حدودا ۵ ماه عقد هستم. قصد طلاق دارم. و همسرم دادخواست داده. طی این مدت رابطه به صورت دخول نداشتیم ولی حدس میزنم ممکنه پرده بکارتم پاره شده باشه. با توجه به اینکه دخول صورت نگرفته اگر همسرم ادعا کنه که خودش باعث پارگی بکارتم نبوده چه حکمی از طرف دادگاه صادر میشه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در صورتیکه بعد از گذشت زوج ادعا کند که زوال بکارت توسط او نبوده است ادعای ایشان پذیرفته نخواهد شد وگذشت ۵ماه ازعقد دلیل بر اینست که زوال بکارت توسط زوج بوده است.

اصل بر این است که ازاله بکارت توسط زوج صورت گرفته ولی اگر مدعی خلاف ان باشند باید اثبات نمایند.

در صورت پارگی پرده اصل بر دخول است مگر خلاف آن توسط شوهرتان اثبات شود

با سلام
اصل بر اینست که ازاله بکارت طی عمل زناشویی رخ داده است چنانچه زوج ادعایی خلاف این موضوع داشته باشند بار اثبات این ادعا به عهده زوج میباشد

با سلام وقتی دو نفر به عنوان زن و شوهر با یکدیگر مراوده دارند ظهور بر این دارد که ازاله بکارت توسط زوج صورت گرفته مخصوصا اگر زوجه عفیفه و مومنه و متدینه باشد.

اصل بر انست که دخول صورت گرفته و پارگی پرده بکارت نیز در اثر عمل زناشویی بوده مگر اینکه زوج ثابت کند که پارگی پرده ناشی از عمل دیگری است و گفته شما مبتنی بر اصل صحت است و نظریه پزشکی قانونی نیز کمک کننده خواهد بود