زندان برای ایشون در نظر گرفته نمیشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۶۶ #24234406

سلام وقت بخیر
همسرم مست بوده و تصادف میکنه با ماشین،
از کلانتری میان و میبرنش( راهور نمیاد)
چون ایر بگ توی صورتش باز شده و شیشه جلو خورد شده، البته جراحت نداره خودش، به خاطر شرایط نا مساعد از دادن تست خودداری میکنه
فرداش دادسرا ارشاد رفتیم و ۲۵ میلیون وثیقه گذاشتیم
بلافاصله فرداش از همونجا تماس گرفتن که بریم و باعث تعجب بود که ابلاغیه/احضاریه کتبی و با ثنا نبود…
امروز رفتیم دوبار ازش پرسیدن که مست بودی یا نه ایشون هم گفتن خیر امضا کردن و آمدن
ماشین ما پارکینگ هست و شاکی هم امشب رضایت میدن
سابقه شرب خمر را در سال ۹۸ داشتن

تبرعه میشه به نظرتون؟
و اینکه عدم انجام تست الکل براش بد نشد،؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،اگر شاکی رضایت می دهد دلیلی برای شرب خمر ارائه نشده حبسی در نظر گرفته نمیشود و مجازاتی برای شرب خمر هم در نظر گرفته نمیشود.

سلام بابت تصادف جرحی زندان در نظر گرفته نمیشود .دیه و جزای نقدی در نهایت مجازاتخواهد شد در صورت رضایت نیز پرونده مختومه خواهد شد

سلام مطابق آنچه گفته شد دلیلی برای مجازات حبس به جهت عدم ادله کافی وجود نخواهد داشت

باسلام واحترام باتوجه به آنچه فرمودید انکار ایشان ورضایت شاکی امکان تبرئه شدن وجود دارد

باسلام
نظر به اینکه تست ازایشان گرفته نشده وایشان دراینخصوص اقرای نداشتند دلیلی ندارن زندان درنظر بگیرن

با سلام
نتیجه اصلا قابل پیش بینی نیست اما اینکه تست گرفته نشده و ایشون نیز انکار کردن احتمالا به نفعشون باشد

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه اگر تست نگرفتن از نامبرده امکان برائت وجود دارد