قسط بندی خسارت صورت میگیرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۰۶ #24036237

سلام
من حدود دو سال پیش تصادف کردم
و ۵۰ تومن، خسارتم شد ک ۱۰ تومنشو دادگاه تایید کرد باید طرف مقصر بده

و اون طرف هم همش میخواد اذیت کنه
در جایی که خونش تو بالاشهره
و یه بازنشسته هستش ک حقوقش ۷ میلیونو ۸۰۰ زده شده

اما الان به دادگاه گفته نمیتونم ۱۰، میلیونو یجا بدم قسط بندی کنین
و شاهد هم ۵ نفر و برده

میخوام ببینم ایا قسط بندی میکنن
و اگه میتونم کاری کنم یجا بده باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مدارک خود دال بر تمکن مالی ایشان را به دادگاه ارائه دهید.

سلام امکان تقسیط وجود دارد و شما ی متواند با استناد به حقوق دریافتی ایشان درخواست نمایید که نصف مبلغ را بعنوان پیش قسط تعیین و الباقی را طی دو فقره قسط پرداخت نماید

سلام وقت بخیر
میتوانید درخواست استعلام نمایید.

در خواست استعلام از اموال ایشان کنید اکر خودشان اموال معرفی نکرده اند در هر حال اعسار ایشان باید ثابت شود

به هر حال شما هم می توانید مدارکی جهت نقص دلایل ایشان ارائه نمایید تا اعسار پذیرفته نشود

در صورت احراز عدم تمکن مالی، تقسیط ممکن خواهد بود

درود اگر اعسار وی محرز گردد دادگاه قسط بندی می کند و امکان پرداخت یکدفعه وجود نخواهد داشت مگر اینکه شما دلایلی عنوان کنید مبنی بر اینکه ایشان مالی دارند ومعسر نمیباشند