از نظر قانون همکاری با این شرکت چجوریه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۷ #24004049

یک شرکت خرید و فروش ارزهای دیجیتالی(بیت کوین و ارزهای دیگر) هست و خرید و فروش در دبی امارات و ایران و استانبول ترکیه انجام میده

🛑تراکنش و خرید و فروش روزانه در روز زیاد هستش و بالای چند میلیارد هستش و از این جهت که حساب های بانکی در ایران سقف انتقال وجه نهایتا هر حساب ۵۰میلیون در روز و برای هر شخص با کلیه حساب ها ۱۰۰میلیون در روز هستش نیاز به حساب بانکی برای کار خودشان هست

🛑شرکت افرادی جذب میکنه که خرید هارو برایشان انجام بدن در قبال این کار سود دریافت میکنند

به ۲ صورت با افراد همکاری میکنه اول اینکه حقوق ثابت روزانه بده و مهم نیست روزانه به حساب ۳۰میلیون واریز و برداشت باشه یا ۱میلیون حقوق ثابت روزانه از آنها دریافت میکنیم.
دوم اینکه شما ۱۰درصد از کل واریزی که به حسابمون انجام میشه رو پورسانت برمیداریم و درامد روزانه ما بستگی به تراکنش روزانه شرکت با حساب ما داره
ابن توضیحات نحوه کار شرکت بود.
کار این شرکت قانونی هست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امل این شرکت پولشویی ودر قانون جرم انگاری شده و مجازات دارد.

در صورتی که دارای مجوز بوده و در راستای قوانین عمل می نمایند مشکلی نخواهد داشت

سلام خیر این شیوه ای برای فیشینگ و پولشویی است و اففتاح حساب و افزایش سقف خرید را می توان نسبت به حساب تغییر داد فلذا فقط یک توجیه برای سوء استفاده است

با درود باید مجوزات لازم را داشته باشد، مطابق آنچه در سوال آمده است توصیه به همکاری نمی‌شود.

سلام ، این عمل غالبا برای فرار مالیاتی و پولشویی انجام می شود و طبق قانون مبارزه با پول شویی این عمل جرم است بدین نحو که شما با توجه به ماده ی ۲ قانون مذبور ، به مجازات مقرر در ماده ی ۹ همان قانون یعنی استرداد درآمد و عواید حاصل از ارتکاب جرم مشتمل بر اصل و منافع حاصل و جزای نقدی به میزان یک چهارم عواید حاصل از جرم محکوم خواهید شد ؛ لذا توصیه می شود از انجام چنین کاری خودداری نمایید