آیا توبه از شخصی که به جرم لواط دستگیر شده است پذیرفته می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۱۷۳ #23969193

کسی که به جرم لواط دستگیر شده ودربازداشت موقت است چگونه میتواند توبه خودرا به قاضی ثابت کند؟
آیاتوبه او را قبول میکنند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
در جلسه رسیدگی توبه نمایید و اظهار ندامت و پشیمانی نمایید .

سلام
ماده 114- در جرائم موجب حد به استثنای قذف و محاربه هرگاه متهم قبل از اثبات جرم، توبه کند و ندامت و اصلاح او برای قاضی محرز شود، حد از او ساقط می‌گردد. همچنین اگر جرائم فوق غیر از قذف با اقرار ثابت شده باشد، در صورت توبه مرتکب حتی پس از اثبات جرم، دادگاه می‌تواند عفو مجرم را توسط رئیس قوه قضائیه از مقام رهبری درخواست نماید.
تبصره 1- توبه محارب قبل از دستگیری یا تسلط بر او موجب سقوط حد است.
تبصره 2- در زنا و لواط هرگاه جرم به عنف، اکراه و یا با اغفال بزه‌دیده انجام گیرد، مرتکب درصورت توبه و سقوط مجازات به شرح مندرج در این ماده به حبس یا شلاق تعزیری درجه شش یا هر دوی آنها محکوم می‌شود.

در خصوص توبه باید عرض شود ندامت و اصلاح متهم وعدم تکرار جرم باید برای قاضی محرز شود بنابراین بستگی به علم قاضی دارد.

در دادگاه باید برای قاضی ندامت و عدم تکرار به این جرم محرز گردد.