چطور میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۰۵ #23868354

من یه پسر نوجونم و حدودا ۱۵سالمه پدرو مادرم تو خونه با الفاظ رکیک با من حرف میزنن بین فرزندان فرق فاحشی میزارن به هیچ وجه بهم پول نمیدن طوری که چند وقت پیش با پولی که چند سال پیش از کار کردن در آورده بودم ازم گرفتن همه جا هم میشینن پشتم و بهم تهمت میزنن وکلا انقد شرایط روحیم خرابه که شدید ترین نوع افسردگی رو دارم و این بیماری طوریه که زده به بدن و اعصابم و کلی بیماری عصبی و معدوی گرفتم من نه میتونم مستقل زندگی کنم نه با اونا چون نه دیگه پول دارم نه روان نه بدن راحی هست که بتونم ازشون شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بااورژانس اجتماعی ۱۲۳تماس حاصل نمایید.

با سلام و احترام

اولا می توانید با اورژانس اجتماعی به شماره ۱۲۳ تماس حاصل فرمایید در غیر اینصورت از سایت پزشکت با یک روانشناس صحبت کنید.

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.

با سلام خدمت شما/ باید تمام ابعاد موضوع مورد بررسی قرار بگیرد / با توجه به متن سوال با ۱۲۳ اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را مطرح کنید در باب توهین و فحاشی میتواند شکایت نمود ولی بهتر هست موضوع را از طریق کد خدامنشی حل نمایید.

با سلام
حتما با در دست داشتن کارت ملیتون به کلانتری محل مراجعه کنید. میتونید با اورژانس اجتماعی هم ارتباط برقرار کنید.

با سلام، با ۱۲۳ تماس بگیرید

خیر شکایت شما به نتیجه نمی رسد مطابق پیشنهاد همکاران با اورژانس ۱۲۳ تماس بگیرید