آیا برای مهریه زنم جزء اموال من حساب یشه و قابل توقیف؟

پرسیده شده
۳۱ پاسخ ۵۱۱ #23854224

سلام. بنده وکالت تعویض پلاک دارم و تاکنون هیچ اقدامی برای تعویض پلاک و سند نکردم.

مشاوره حقوقی مهریه
۳۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .اموالی که به طور رسمی تحت مالکیت شما قرار دارند قابل توقیف میباشد .

با سلام و احترام
در صورتیکه هنوز تعویض بلاک انجام نداده اید رسما بنام شما انتقال نیافته است لذا در صورت فعلی قابل توقیف نمیباشد

بااحترام
اگر وکالت تعویض پلاک برای این است که شما خودروی خود را به کسی دیگری برای تعویض پلاک با وکالت داده اید میتواند ولی اگر شما وکالت در مورد خودرویی شخص دیگری دارید خیر نمی تواند

سلام
بله قابل توقیف است

خیر اگر خودرو در ید شما توقیف نشود جز اموال شما محسوب نمیشود چون قابل شناسایی نبست

فعلا تا زمانیکه تعویض پلاک نشده در استعلام از راهور متعلق به شما محسوب نمیشه .البته اگر همسرتان بتواند ثابت کند که شما خریداری نموده اید مثلا مبایعه نامه ارائه نماید احتمال توقیف وجود دارد

اموالی که به نام شما باشد قابل توقیف است