میخواستم ببینم بعد از گذشت ۶ سال چه مبلغی را باید مطالبه کنم که ار نظر حقوقی منطقی باشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۳ #23778481

سلام من سال ۹۵ مبلغ ۴/۵۰۰/۰۰۰ هزار تومان به فردی قرض دادم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر قبلا به طور رسمی آنرا مطالبه کرده باشید در قسمت خواسته دادخواست مطالبه وجه به همراه خسارت تاخیر تادیه تا زمان اجرای حکم و میزان آنرا با جلب نظر کارشناس قید کنید.

درود .اصل مبلغ را میتوانید مطالبه نمایید.خسارت تاخیر تادیه از زمان مطالبه محاسبه میگردد

سلام ضمن تقدیم دادخواست مطالبه اصل مبلغ مطالبه خسارت تاخیر تادیه و هزینه دادرسی نیز بفرمایید تا نرخ تورم محاسبه بشود

دراینخصوص صرفا میتوانید اصل مبلغ پرداختی و خسارت تاخیر تادیه را مطالبه نمایید و ابتدا با ارسال اظهارنامه و اعلام مهلتی مشخص پرداخت وجه را از خوانده بخواهید و درصورت استنکاف با تنظیم دادخواست و پیرو مواد ۱۹۸ و ۵۱۹ قانون آیین دادرسی مدنی، درخواست رسیدگی و صدور حکم به محکومیت خوانده به پرداخت مبلغ را خواستار شوید .

با سلام
از تاریخ اقدام رسمی برای مطالبه تاخیرتادیه تعلق می گیرد یا اظهارنامه یا دادخواست

با درود از تاریخ اظهارنامه یا دادخواست خسارت تاخیر تادیه تعلق می‌گیرد

سلام اصل مبلغ و خسارت تاخیر تادیه از تاریخ دادخواست را به استناد فیش واریزی یا شهادت شهود میتوانید مطالبه کنید نه بیشتر