امکان دارد از اجرای احکام بخواهم خودم حساب های متهم را ببندم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۳ #23726739

ببخشین
تقریبا یه ماهه اجرای احکام به دادستانی کل نامه نوشته که حسابای متهم رو ببنده
ولی هنوز هیچ نامه ی وارده تو پروندم از از بانک مرکزی نیومده (سایت ثنا چیزی ننوشته)
منشی هم گفت بانک نوشته تو حساباش پول نیس.
ایا میشه از قاضی بخواهم به خودم نامه بده برم حساباشو ببندم؟چون مطمعنم حساباش پول داره و تو شعبه هایی که میدونم حساب داره بهم گفتن حسابش بازه

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما میتوانید با معرفی حساب نسبت به درخواست انسداد و توقیف آن از اجرای احکام اقدام نمایید!

باسلام
در این موارد اجرای احکام شخصا به مسدودی حساب نمیکند و فرد طلبکار با درخواست از اجرای احکام دستور توقیف حساب را اخذ و شخصا به بانک های مربوطه ارایه و اقدام میکند

سلام ..

در صورت اقدام از طریق دادگاه ، کلیه ی حسابهای شخص ، تا مبلغ خواسته مسدود می شود و به محض واریز پول در آن ، قابل برداشت نخواهد بود .

سلام.می توانید از قاضی اجرای احکام مجد درخواست توقیف حساب رو بخواهید و توقیف نکردن حساب رو گزارش بدید.قبل از اینکار مطمئن بشید که حساب های شخص مسدود نیست