آیا میتواند بدون اجازه وسایل منزل را ببرد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۱۱ #23722189

سلام بنده خانمم حدود ۴۰ روزه منزل را ترک با دو فرزندم نموده و به خانه پدرش رفته و با چند نفر مراجعه تا برگردد برنگشتند و روز بعد دو فرزند مرا با آژانس تحویل مادرم دادند
و رفتند الزام به تمکینش شدم و به دادگاه مراجعه نکردن و اعتراض کردند به دادگاه،(پرونده)
تامین خواسته،مهریه، و اعسار پرداخت نمودند پذاید و سه دانگ ماشین باریم که خود
شغلم رانندگی بود را توقیف نمودند و با دستور اجرای احکام دادگستری ماشین باری جز مستثنیات دین قرار گرفت و رفع توقیف گردید با این حال خانمم بعد از ۲۵ روز دوری از بچه ها مراجعه به درب منزل مادرم نمودند وبچه ها را بردند خانه پدرش،هنوز دادگاه هم جلسه اول نرفتیم و اذعان به برگشت منزل دارند ومیگوید نفقه میخوام و با ذعان اینکه وسایل شخصیم (همسر مرد) را ببرم وبنده به منزل مذاجعه نکنم درحالیکه منزل اجاره میباشد و مستاجر هستم و تنها جهاز خانمم یک فرش میباشد دو ران زندگی مشترکمون نزدیکه ۱۳ است که با هم زندگی میکنیم آیا میتواند بدون اجازه وسایل منزل را ببرد توضیح دهید لطفا که متظور از برگشت به منزل چیست درحالیکه هنوز پرونده دردادگاه ودرجریان میباشد ممنونم

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام زوجه می تواند تنها وسایل خودش را مطابق با سیاهه جهیزیه و فاکتور خرید با خود ببرد.

با سلام ایشان می توانند بدون اجازه اموال خود را طبق لیست سیاه جهزیه خارج کند

سلام وقت بخیر
زوجه میتواند اقدام به استرداد جهیزیه خود نماید.

با درود زوجه میتواند وسایل خود را طبق لیست و سیاهه خارج کند

فقط زوجه میتواند جهزیه خود که طبق لیست سیاهه و فاکتور خرید وسایل که بنام خودش هست از منزل ببرد وسایلی که شما خریده اید نمی تواند با خودش ببرد

با سلام .ایشان تنها میتوانستند وسایل و جهاز خود را خارج کنند

سلام وسایل خود را طبق لیست و سیاهه میتواند خارج کند .در خصوص تمکین نیز تمامی مراحل دادرسی را طی کند پس از صدور رای و ارجاع ب اجرای احکام نسبت به اجرای حکم اقدام نمایید