اگر تعدیل بزنم به نظر شما دادگاه چگونه تقسیط میکند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۸۱ #23502891

سلام بنده قبلا پیش قسمت مهریه ۲ سکه دادم و هر یه ماه یک سکه رفتم تعدیل زدم دوباره شد هر شیش ماه یک سکه . بعد که سکه گرون شد قیمت رسید هفت میلیون سکه که هفت ماه پیش رفتم تعدیل زدم که دادگاه هر یک سال یک سکه کرد حالا که سکه به نزدیک ۱۲ میلیون رسیده آیا میشه دوباره تعدیل زد. اگر تعدیل بزنم به نظر شما دادگاه هر چند ماه می‌کنه سکه رو. بنده شغلم راننده اسنپ ‌هست رای دادگاه برای یک سکه در سال هفت ماه پیش صادر شده اون موقع سکه هفت میلیون بود

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید دادخواست تعدیل مجدد را تقدیم دادگاه کنید بستگی به موافقت قاضی خواهد داشت

بله با توجه به نرخ تورم شما میتونید دوباره درخواست تعدیل مهریه رو از دادگاه بکنید‌

درود شما میتوانید تقاضای خود را تقدیم کنید البته نظر قاضی رسیدگی کننده دراین موضوع مهم است

با شرایط فعلی عموما تعدیل ها رو می پذیرند ، دفاع خوبی انجام بدین ممکنه شرایط خیلی بهتر به نفع شما تغییر کنه مخصوصا روی درامد و افزایش هزینه های زندگی تمرکز کنید

درود
درخواست تعدیل امکان پذیر است و تصمیم با قاضی پرونده می باشد.

دادخواست تعدیل تقسیط تقدیم کنید
ممکن است به دو سال تغییر کند

با درود
بله امکان تقاضای تعدیل وجود دارد، لیکن، موافقت و تصمیم به تعدیل با مقام قضایی است.