سهم الارث زوج را میتوان از بابت مهریه توقیف کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶,۲۴۱ #23497919

سلام .
خانم اینجانب اپارتمان و خودرو از بابت مهریه توقیف کرده و چند ماهی است ترک منزل کرده است .
مادر اینجانب که آپارتمانی بنام ایشان بوده فوت نموده اند . حال همسر اینجانب سهم الارث اینجانب از آن اپارتمان را توقیف نموده اند .
در جایی خوندم سهم الارث چون با تلاش و زحمت توسط زوج بدست نیامده شامل تصنیف دارایی و مهریه نمی شود . حال سوالات :
از سهم الارث اینجانب از بابت مهریه به زوجه میرسد یا نه ؟
و اینکه میتواند چنین کاری بکند چون احتمال موضوع طلاق ما طول بکشد و مابقی وراث عجله دارن بر فروش آپارتمان .که در این شرایط این آپارتمان چگونه بفروش میرسد ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سهم الارث بابت مهریه قابل توقیف است و فروش آن توسط سایر وراث منوط به حفظ حقوق توقیف کننده است.

سهم الارث از باب مهریه توقیف گردیده است و قانونا توقیف آن آن امکانپذیر است ، ولی در صورت تادیه مهریه قابل تنصیف نیست

سلام، بله زوجه می‌تواند از طریق مهریه خود سهم الارث زوج را توقیف نماید

سلام
سهم الارث قابلیت توقیف دارد
بحث تنصیف دارایی جدای از مهریه می باشد و ارتباطی به ان ندارد
فروش مال توقفی نیز منوط به پرداخت حقوق شخصی است که قبلا اقدام به توقیف ان نموده است

سلام
ایشان سهم الارث را به جهت مهریه توقیف نموده اند نه به جهت تصنیف دارایی که شما بتوانید به این موضوع استناد نمایید که با دسترنج شما به دست نیامده است
در حال حاضر امکان فروش آپارتمان توقیفی وجود ندارد مگر در صورتی که مهریه ایشان را پرداخت نمایید و یا رضایت ایشان را جلب نمایید و یا رسیدگی به پرونده صورت گیرد و پرداخت مهریه به صورت قسطی شود که توقیف مال رفع شود

با سلام توقیف یاد شده از باب مهریه انجام شده و از باب تنصیف دارایی اتفاق نیفتاده است. سهم الارث متعلقه به شما دارای شما بوده و قابل توقیف خواهد بود. امکان فروش مالی که توقیف مقدم دارد مشروط به تودیع حقوق بازداشت کننده و یا اخذ رضایت از ایشان است.