چطور بیگناهی خود را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۷۸ #23497840

خانمی ‌از من ‌برای ‌زنای ‌به ‌عنف ‌‌شکات ‌کرده ‌در حالی ‌که ‌من ‌ان ‌خانم ‌را نمیشناسم ‌‌چجوری ‌بی‌گناهی ‌خودم ‌را ‌‌اثبات ‌کنم‌. گواهی ‌گواهان ‌چیست.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصل بر برائت است و ایشان باید ادعای خود را اثبات کند. اثبات ان بسیار سخت می باشد.اثبات زنای به عنف یا تجاوز، مدارک و مستندات قوی ازجمله گواهی پزشکی قانونی و شهادت شهود نیاز خواهد داشت.

با سلام، صرف شکایت کافی نیست، بلکه باید ادعای خود را ثابت کند، که مشکل است؛ ۴ شاهد مرد یا با علم قاضی که مثلا مستند به نظر پزشکی قانونی باشد.

با سلام، صزف شکایت کافی نیست، باید ادعای خود را ثابت کتد، که خیلی مشکل است و ۴ شاهد مرد گواهی دهند یا با علم قاضی مستند به پزشکی قانونی ثابت شود.

البینه علی المدعی....ایشون باید مدارک و دلایل و مستندات قوی برای اثبات ادعای خود ارائه دهد و درغیر انصورت صرف شکایت بدون هیچگونه دلیل و مدرک راه ب جایی نخواهد برد..گواهی گواهان همان شهادت شهود هست

باسلام زنای به عنف مدارک و مستندات مکفی ازجمله گواهی پزشکی قانونی و شهادت شهود نیاز خواهد داشت.

اصل برائت است و ایشان باید ادعای خود را اثبات کند

اولا شما نیاز به اثبات بی گناهی خود ندارید بلکه خانم که شکایت کرده باید موضوع را اثبات کند ثانیا در نظر پزشکی قانونی عنف یا غیر عنف بودن قابل تشخیص خواهد بود