آیا وراث می توانند سهم الارث خود را به دیگری واگذار نمایند؟

پرسیده شده
۳۱ پاسخ ۷۶,۷۴۱ #23432

آیا یکی از ورثه میتواند سهم الارث خود را که هنوز فروش نرفته بصورت وکالتنامه ای به دیگری واگذار کند؟ در صورت امکان نوع وکالتنامه (تام الختیار،بلاعزلو..) چگونه باید باشد؟ آیا بقیه ورثه حق اعتراض و لغو وکالتنامه را دارند؟پس از فروش ملک پول به وکیل یا موکل واگذار میشود

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی ارث
۳۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله امکان انتقال سهم الارث بعد از تقسیم و تعیین سهام ورثه وجود دارد و اعطا وکالت به منزله ی انتقال نیست مگر اینکه ضمن وکالتنامه مبیاعه نامه یا صلح نامه تنظیم گردد .

سلام.
امکان انتقال وجودداره ولی صرف اعطای وکالت به معنی انتقال نیست وبا عمل به مورد وکالت و انتقال بصورت مبایعه نامه ،هبه نامه و....انجام می پذیرد

سلام
بله قابل انتقال است

بله می توانند با وکالتنامه انتقال نمایند ولیکن بهتر است یک بیعنامه نیز تنظیم نمایید

بله انتقال سهم الارث صحیح است و منع قانونی در این خصوص وجود ندارد

با سلام . با توجه به اینکه به محض فوت مالکیت انتقال می یابد و وراث مالک ترکه هستند می توانید نسبت به سهم الارث خود مبایعه نامه تنظیم نمایید .

بله ، هر یک از ورثه می توانند سهم الارث خود را به دیگری واگذار نماید.کسی حق اعتراض ندارد.
البته به نظر می رسد باید حق شفعه احتمالی نیز در نظر گرفته شود.