حکم سیلی زدن چیست؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۴۴۹ #23373477

سلام کارگر من دیروز با یک پیک موتوری بحث شون شده اون هم فحش داده و کارگر هم ار کوره در شده و سیلی به گوشش زده که علامتی و عارض ای نداشته .امروز که مطلع شدم کارگر را بهمراه یکی از همکاران به دفتر پیک فرستادم و حضورا عذرخواهی کرده و شیرینی بردن .اما مادر راننده پیک امروز بدفتر آمد و گفته شکایت میکنند .با توجه به اینکه سیلی عارضه ای نداشته و در زمان وقوع شاهدی نبوده فقط اعتراف کارگرم در دفتر پیک که جهت عذرخواهی رفته بوده . اگر طرف شکایت کند کارگر من چه باید بکند .در دادگاه شرکت کند یا خیر و نتیجه چه میشود.

مشاوره حقوقی کیفری
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.مجازات آن جزای نقدی می باشد ....

وقت بخیر مجازات آن جزای نقدی می باشد .

با سلام،در صورت شکایت حتما ایشان شرکت و دفاع کند درکاهش مجازات تاثیر دارد ضمن اینکه می تواند متقابلا برای توهین که مجازات آنهم جزای نقدیست شکایت کند.

در جلسه دادگاه شرکت کند در صورت محکوم شدن هم چنانچه سازش نشود جزای نقدی دارد .

سلام
ایشان هم برای توهین شکایت کنند

مجازات آن جزای نقدی می باشد .

در نگاهی سخت گیرانه همکار شما توهینی انجام نداده لیکن نواختن سیلی و جا نگذاشتن اثر طبق قانون دیات(۵۶۷) در صورت عدم مصالحه حبس یا شلاق درجه هفت در پی دارد لیکن در نگاهی منطقی امکان اثبات چنین امری مشکل بنظر می رسد.
معذرت خواهی اماره ای بر اثبات مدعا نیست و اقرار نیز نزد قاضی در دادگاه معتبر است.
توصیه می شود ضمن حضور در دادگاه بر روی تمدد اعصاب خود نیز متمرکز شوند.