آیا با توجه به اینکه از حیث عمق متعدد هستند این جراحات یک دامیه محسوب میشود یا ۳ دامیه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۵ #23366754

بخشی از یک بند پزشکی قانونی به این صورت است :

*سه جراحت دامیه سمت چپ پیشانی دارد که آثار آنها باقی مانده هست و مصداق تبصره ۴ ماده ۷۰۹ میباشد*
آیا با توجه به اینکه از حیث عمق متعدد هستند این جراحات یک دامیه محسوب میشود یا ۳ دامیه ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سه جراحت دامیه در نظر گرفته خواهد شد

سلام، ۳ دامیه است که دیه هر دامیه ۲ درصد دیه کامل وجمعا ۶درصد دیه کامل برای ۳ فقره دامیه محاسبه می‌شود.

درود فراوان
تشخیص آن با پزشکی قانونی می باشد .

با سلام،دبه سمحاق چهار صدم دیه کامل است و با دامیه فرق دارد از جهت تعداد و غیره تشخیص با پزشکی قانونی است.

سلام تعیین درصد دیه با دادگاه و پزشکی قانونی است علی ایحال ماده ۷۰۹ جراحت سمحاق میباشد و دیه ای بیشتر از دامیه دارد

سلام تبصره چهار ماده ۷۰۹ قانون مجازات اسلامی جراحت سمحاق هستش و با توجه به توضیحات دیه آن دو برابر جراحت دامیه است و معادل بیست و هفت میلیون دویست هزار تومان است

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد
از قسمت محاسبات حقوقی سایت اقدام نمایید