اگر در خانه پدری اش ماند و نیامد شامل نفقه می شود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۶۵ #23247659

همسرم یک هفته است رفته با وساطت هم برنگشته امروز تقاضای صدور تمکین دادم به علت شیوع کرونا دادگاه احتمالا طول بکشه میخواستم بدونم تا آن زمان اگر در خانه پدری اش ماند و نیامد شامل نفقه می شود؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر برغم حکم دادگاه و رای تمکین پس از مهلت مقرر برای آن اقدام نکردند گواهی نشوز را از اجرای احکام تقاضا کنید پس از آن مستحق نفقه نخواهند بود

بله، تا زمانی که حکم دادگاه مبنی بر ناشزه بودن زن صادر نشده مستحق نفقه است

باسلام و احترام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه و اظهار نامه ای تحت عنوان بازگشت زوجه تنظیم کنید و بعد از آن اگر زوجه توجه ای نکرد دادخواست الزام به تمکین دهید ، تا زمانی که حکم دادگاه مبنی بر ناشزه بودن زن صادر نشده مستحق نفقه است بعد از صدور حکم قطعی دادگاه مبنی بر ناشزه بودن زوجه به او نفقه تعلق نمیگرد زیرا در تمکین زوج نمیباشد

با درود الزام به تمکین مطرح بفرمائید
تا زمانی که زوجه ناشزه محسوب نشده مستحق نفقه میباشد

سلام
درصورتی که زوجه تمکین نداشته باشد، نفقه به وی تعلق نخواهد گرفت.مگراینکه اثبات کندسکونت با زوج در یک منزل متضمن خوف ضرر بدنی یا مالی یا شرافتی برای اومی باشد

سلام
زن فقط در صورت تمیکن میتواند مهریه بگیرد

اظهارنامه مبنی بر بازگشت به منزل مشترک ارسال نمائید
لیکن از آن تاریخ نفقه تعلق نمیگیرد