میتونم سند به نام خودم بزنم بدون واسطه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۱۹ #23175556

سلامو عرض ادب

من متولد ۱۳۸۳/۰۶/۱۹ در شناسنامه میباشم با این اوضاع من موتور خرید فروش میکنم و در حال حاضر به نام مادرم میزنم و میفروشم در نتیجه اون همه جا باید بیاد، با پدرمم مشکل دارم و نمیخوام دخالتی داشتع باشع برای به نام زدن مثلا خودم

من چند ماه دیگه ک ۱۷ سالم تمام و وارد ۱۸ میشوم یا یک نیم سال دیگ میتونم؟ اگر یک نیم سال دیگه واسه اقدام به حکم رشد گرفتن چه مدت زمانی طول میکشه حکم من صادر بشع؟

و اینکه سن گواهینامه موتور گرفتن ۱۸ سال تمام یا ۱۷ تمام؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام هجده سال شمسی معیار می باشد.

درود
پس از ۱۸ سال تمام می توانید اقدام کنید. مدت صدور حکم رشد قابل پیش بینی نیست.

سلام ملاک ۱۸ سال است و برای اخذ حکم رشد زمانبر است .

در تمامی موارد مزبور ملاک هجده سال تمام شمسی است.

با سلام .
۱۸ سال تمام باید بگذرد تا بتوانید سند به نام بزنید و یا گواهینامه اخذ کنید

۱۸سال شما باید کامل شود

برای گرفتن حکم رشد سن خاصی پیش بینی نشده. ۱۸ سال تما م برای گرفتن گواهینامه لازم می باشد