برای انتقال سند باید وام رو تسویه کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۱۵ #23048693

سلام و خسته نباشید.من یک خانه ویلایی با قولنامه رسمی و وکالت بلاعزل از مادرم خریدم.قبل از تنظیم سند ایشان فوت کردند.ضمن اینکه خانه در رهن بانک بوده چون مادرم وام تسویه نشده داشتند.بقیه وراث ادعایی ندارند. و سوال دوم اینکه چون سند بنام مادرم بوده باید مالیات بر ارث هم بابت این ملک پرداخت بشه؟؟ممنون از پاسخ شما

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . وام میبایست تسویه گردد و مالیات نیز به آن تعلق خواهد گرفت .

سلام ودرود وام را تسویه کنید و وراث می توانند در دفترخانه حاضر وسند انتقال را امضا کنند و قطعا مالیات نیز تعلق می گیرد

با احترام باید وام را پرداخت نمایید و مالیات را هم پرداخت نمایید

می بایست وام تتسوی شود.

سلام مالیات تعلق نی گیرد و باید تسویه گردد

بادرودوسلام وام باید تسویه گرددومالیات هم بدان تعلق می گیرد.

با سلام ، بله ابتدا باید تسهیلات مربوطه تسویه گردد , همچنین مشمول مالیات نیز می گردد.