شکایت از پدر و مادر به چه نحو است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۱۸۰ #23044231

سلام وقت بخیر
من دختری در سن ۱۹ سالگی هستم که مادر و پدرم اصلا با اخلاقیات من سازگار نیستن و به طوری هست که ذهنیتشون مال گذشته هست
و اصلا نمیتونن من رو‌ درک کنن
من امسال باید به دانشگاه برم و سنمم قانونی هست و‌ خودم میتونم تصمیم بگیرم که کجا دانشگاه برم و چیکار کنم اما اونا اصلا اجازه این کار نمیدن
میگن که باید توی شیراز که محل زندگیمون هست برم دانشگاه و‌ پدذم ببره و بیاره اونا بزای یه بیرون رفتنی که بخوام با دوستام برم باید کلی دعوا و بحث بشه که اونم آیا بزارن یا اینکه آیا نزارن
واقعا خیلی عصبی هستم ازشون
من در اکثر شب ها فقط بیدار میمونم و گریه میکنم
و حتی من قرص اعصاب هم مصرف کردم یه دوره
چون به من گفته شد که دارم افسردگی میگیرم
اما خب خانوادم فقط کار خودشون میکنن
و فقط حرف خودشون هست
اصلا به صحبت و نظرات من حتی گوش نمیدن
حتی اونا یک ساعت در طول روز برای صحبت کردن با من وقت نمیزارن
دیگه خیلی کلافه هستم از دستشون
طوری شده که دیگه به طوری ازشون تنفر دارم
و دیگه قابل تحمل نیست کنارشون بودن

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام جای نگرانی نیست اقدام به شکایت در این موضوع و مورد از لحاظ اجتماعی و اخلاقی مذموم و زشت میباشد چراکه پدر و مادر انسان از همه کس به انسان دلسوز تر و آگاه تر هستند و شما باید از جهتی خوشحال باشید که تا این حد شما را دگست دارند و حساسیت دارند منتها شما در مرتبه اول با روانشناس و بعد با اورژانس اجتماعی مطرح نماید که قابل حل میباشد موفق باشید

سلام
پیشنهاد میدهم موضوع را با روانشناس خانواده در میان بگذارید با با والدین شما صحبت کنند و در این راستا بهتر است با اورژانس اجتماعی به شماره ۱۲۳ تماس بگیرید